Chocoladegeluk in je brievenbus | Disclaimer
15711
page,page-id-15711,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Disclaimer

De kleine lettertjes. Niet echt leuk, maar wel nodig. Het onderstaande is van toepassing op de website(s) van Chocolaterie Robbertsen. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Chocolaterie Robbertsen zet zich naar redelijkheid in voor een juiste en actuele informatieverstrekker op deze website, maar kunnen geen garantie geven voor juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie.

Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Chocolaterie Robbertsen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die mocht voortvloeien uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze site, of het uit het gebruik van informatie site.

Door op bepaalde links binnen de site te klikken komt u op andere sites, waarvoor Chocolaterie Robbertsen geen aansprakelijkheid aanvaardt.

Chocolaterie Robbertsen behoudt zich te allen tijde het recht voor om de inhoud van de site evenals de benodigde software op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.

Chocolaterie Robbertsen behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, beeldmateriaal en logo’s).

Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopieëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Chocolaterie Robbertsen.