Chocoladegeluk in je brievenbus | Klantenservice
15622
page,page-id-15622,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Klantenservice en aanvullende informatie

Als je winkelt bij ChocoladeGeluk.nl ga je automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. Lees je liever de uitgebreide versie van onze Algemene Voorwaarden? Klik dan hier.

Betaling

Alle betalingen worden met Ideal afgerekend. Zodoende ben je verzekerd van een veilige betaling.

Verzendkosten

Alle bestellingen kunnen bij onze winkel opgehaald worden, dit zonder verzendkosten.

Verder is verzending binnen Nederland gratis als je voor meer dan € 125,- aan producten besteld.
Voor bestellingen onder de € 125,- gelden de onderstaande tarieven:

ieder product à €3,65 per (brievenbus)pakket

Let wel: ieder product wordt apart verpakt en verstuurd ivm. brievenbus verzorging.

Levering

Na ontvangst van je bestelling (& betaling) versturen wij gelijk je chocolade naar het door jou opgegeven adres binnen Nederland. Aangezien we de chocola speciaal voor jou maken, hebben we minimaal 1 dag nodig om jouw bestelling te verwerken en versturen. Wil je weten wanneer jouw choco wordt verstuurd, check dan de tabel hieronder.

besteldag
verzenddag
verwachte bezorgdag
zondag/maandag dinsdag woensdag
dinsdag woensdag donderdag
woensdag donderdag vrijdag
donderdag vrijdag zaterdag
vrijdag/zaterdag dinsdag woensdag

Wil je, je bestelling op een specifieke dag ontvangen? Vermeld dit dan bij de opmerkingen cq. notities van het bestelformulier. ChocoladeGeluk.nl is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van poststukken.

Brievenbuskado

Ben je niet in de gelegenheid om je pakje zelf kado te geven? No worries, wij versturen het graag voor je.
Als je de naam van de ontvanger bij de opmerkingen in het bestelformulier zet, schrijven wij deze op het pakje. Dat staat toch leuker?

Foutje?

Is er iets misgegaan met de levering? Stuur dan snel een mail naar info@chocoladegeluk.nl, dan kijken we direct hoe we het probleem zo snel en goed mogelijk kunnen oplossen.

Opgepast

ChocoladeGeluk.nl is niet verantwoordelijk voor schade door (onjuist) gebruik van de producten, denk bijvoorbeeld o.a. aan allergische reacties. De producten kunnen kleine onderdelen (denk aan o.a. noten, dragees, etc.) bevatten die niet geschikt zijn voor jonge kinderen.

Terugsturen

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen, zolang het product compleet en in perfecte staat is. Terugsturen is voor eigen kosten. Stuur je ons vooraf een mail aub?

Kinderfeestje of Workshop

Heb je een idee voor een kinderfeestje? Mail ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en tarieven.
Vind je een Chocolade Workshop ook een goed idee? Binnenkort kan je dit via deze site aanvragen. Tot die tijd is het handig om persoonlijk contact op te nemen.

Auteursrecht

Het materiaal op deze website en onze Choco Gifts zijn auteursrechtelijk beschermd en mag zonder toestemming van Bas Sneep niet door derden worden overgenomen. Het delen van informatie is alleen toegestaan als je de naam ChocoladeGeluk.nl duidelijk vermeld. Peter Vogel van Peter.nl ReklameStudio heeft de foto’s gemaakt, het logo en de verpakkingen ontworpen. Verder werd deze website door ZoGEBEURD.nl gerealiseerd.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Laat het ons snel weten via:

 

(0186) 612082

info@chocoladegeluk.nl