ONZE SPECIALITEITEN

AMBACHTELIJKE CHOCOLA VAN ROBBERTSEN

Image Image
Image Image
Bonbons & Truffels

De beste bonbons van de Hoeksche Waard. Alles handgemaakt en met diverse lekkere vullingen. Zoals vers gebrande noten, karamel, marsepein, praliné, likeur en nog veel meer. Leuk om te geven als cadeau, maar ook zeker om zelf van te snoepen!

Een wisselend assortiment aan truffels. Het hele jaar zijn de wel befaamde slagroomtruffels verkrijgbaar. Seizoensgebonden maken wij ook wisselende variatie truffels, zoals praliné, champagne en nu ook de karamel slagroomtruffels!

Repen

Wij maken repen in verschillende groottes en smaken, met of zonder teksten. Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen tekst op de reep te laten maken.

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Cadeaus

Voor iedere gelegen is chocolade het beste cadeau. Altijd leuk om te geven en zeker om te krijgen! Wij hebben een vast assortiment met genoeg keuze, maar u kunt ook zeker specifieke cadeaus laten maken. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een eigen tekst of foto op chocolade te laten zetten. U kunt altijd vragen naar de mogelijkheden, wij helpen u graag.

Feestdagen & Seizoenen

Voor alle feestdagen maken wij mooie en lekkere thema chocolade. Wij hebben een wisselend assortiment, passend bij elk seizoen.

Image Image
Image Image
Image Image
Image
Herfst chocolade